Lidmaatschap

Als het je leuk lijkt om lid te worden van sportvereniging Christofoor dan kun je zo wie zo de eerste drie keer gratis meetrainen.

Het winter seizoen is van 1 september tot de zomervakantie, in principe binnen.

In het overzicht op de achterzijde geef je in de eerste kolom aan welke sport je elke week wil doen en indien je meer wil sporten vink je >2 uur aan, dit geeft je de mogelijkheid om elke week een vaste les te volgen en een andere willekeurige les/lessen te volgen. Streven is max. 20 leden per les uur. Dus altijd maar 1 sport aanvinken in de eerste kolom, daarna aangeven of je in alleen het winter seizoen/zomer seizoen of een heel jaar wil sporten. Maximaal dus 2 vinkjes per sport/lijn dus!

Mochten er nog vragen zijn, stuur een email naar: info@svchristofoor.nl.

Wij hopen dat je een leuke tijd bij onze vereniging zult hebben en wensen je veel succes met je sportieve prestatie.

 

Inschrijven  kan met het "papieren inschrijfformulier", deze kan je downloaden via de volgende link en daarna printen en invullen:

Inschrijf formulier 2023

Maar ook kan je digitaal inschrijven via onderstaande link voor alle afdelingen, behalve basketbal:

https://forms.gle/t1BqNog37T7LwqF88

Je kan ook een inschrijvingsformulier vragen aan de trainer/ster.

Het formulier dien je in te leveren bij de trainer/ster of je kan die sturen naar: info@svchristofoor.nl.

 

Adres ledenadministratie

Zie organisatie bestuur voor de ledenadministratie:

http://svchristofoor.nl/organisatie/bestuur/

Wijzigingen

Wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummer, mailadres etc. dien je zo snel mogelijk aan de ledenadministratie door te geven door te mailen aan: ledenadministratie@svchristofoor.nl.

Beëindiging lidmaatschap

Afmelding recreatief lidmaatschap dient voor 1 september schriftelijk of per email te worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Contributie is verschuldigd t/m het einde van het seizoen waarin is opgezegd.

Voor competitie Basketbal dient er voor 1 mei opgezegd te worden. Wordt afmelding tussen 1 mei en 1 september gedaan voor competitie spelers, dan wordt € 50,- in rekening gebracht.

Voor landelijke teams Basketbal dient er voor 1 april opgezegd te worden. Wordt afmelding tussen 1 april en 1 juni gedaan voor landelijke competitie spelers, dan wordt € 150,- in rekening gebracht.

E-mail ledenadministratie: info@svchristofoor.nl.