Lidmaatschap

Als het je leuk lijkt om lid te worden van sportvereniging Christofoor dan kun je zo wie zo de eerste drie keer gratis meetrainen.

Inschrijven  kan met het "papieren inschrijfformulier", deze kan je downloaden via de volgende link en daarna printen en invullen:

Inschrijf formulier 2021-2022

Je kan ook een inschrijvingsformulier vragen aan de trainer/ster.

Het formulier dien je in te leveren bij de trainer/ster of je kan die sturen naar: info@svchristofoor.nl.

Adres ledenadministratie

Zie organisatie bestuur voor de ledenadministratie:

Wijzigingen

Wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummer, mailadres etc. dien je zo snel mogelijk aan de ledenadministratie door te geven door te mailen aan: info@svchristofoor.nl.

Beëindiging lidmaatschap

Afmelding recreatief lidmaatschap dient voor 1 september schriftelijk of per email te worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Contributie is verschuldigd t/m het einde van het seizoen waarin is opgezegd.

Voor competitie Basketbal dient er voor 1 mei opgezegd te worden. Wordt afmelding tussen 1 mei en 1 september gedaan voor competitie spelers, dan wordt € 50,- in rekening gebracht.

Voor landelijke teams Basketbal dient er voor 1 april opgezegd te worden. Wordt afmelding tussen 1 april en 1 juni gedaan voor landelijke competitie spelers, dan wordt € 150,- in rekening gebracht.

E-mail ledenadministratie: info@svchristofoor.nl