Aerobics -BBB

 

Aerobics-BBB (Buik, Billen en Benen) worden op de maandag en woensdag avonden gegeven. Deze lessen gaan vanaf 1 januari 2024 Total Body Workout heten!

Aanvangstijd op de maandag avond 19.00-20.00 uur door Danielle en op de woensdagavond 19.00 - 20.00 uur door Nico beide in de Kinheim gymzaal.

Gedurende het zomerseizoen worden de trainingen buiten gegeven.

Lekker in je vel zitten of iets beter in je vel willen zitten kan perfect door de lessen Total Body Workout van SV Christofoor. Bewegen op muziek, in een groep met verschillende leeftijden en mogelijkheden. Iedereen kan mee doen aan de les, jong en oud, fysiek sterk of met lichte blessures. De oefeningen zijn snel aan te passen, mocht er door een blessure, de oefening niet optimaal uitgevoerd kunnen worden. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau.

In de les zit een standaard opbouw. Er wordt gestart met een opwarming waarbij aerobics, dance-aerobics of steps wordt gebruikt. Na de warming-up volgt een stretch, waarna de spierversterkende oefeningen aan bod komen. Er wordt gewerkt aan spierkracht maar ook het uithoudingsvermogen wordt getraind. Er wordt gesport op muziek, wat de oefeningen nog leuker maakt. Er wordt getraind van de kuiten, tot en met de armen, borst en schouders.

Om de oefeningen af te wisselen en de spieren te blijven prikkelen, wordt er ook gebruikt gemaakt van gewichtjes en elastieken. Er worden geen ingewikkelde choreografieën tijdens de les gedaan, dus laat dit u niet afschrikken.

Kom vrijblijvend een les volgen. De les duurt een uur, maar vliegt voorbij, voor u het weet zijn we al met de cooling-down gestart.

Tot snel!